Domnule Premier, ați ajuns de râsul României!

6 octombrie 2013   |  13 comentarii

Ați declarat: 
„Din punct de vedere al datelor economice, am îndeplinit cam tot ce era esențial. Am reușit să câștigăm marele pariu cu fondurile europene, avem toate programele deblocate. Avem o creștere economică peste cea prognozată, 1,7%, și n-am mărit nicio taxa importantă”.

Realitatea arată astfel:
– Taxe și impozite? Ce este sănătos în economie, moare. 30 de taxe si impozite noi sau majorate. Record negativ in istoria impredictibilitatii fiscale romanesti. Blocaj in business.
– Fonduri europene? Din circa 10.000 de contracte semnate, peste 8.300 sunt semnate de PDL. Ineficiență instituțională. Ultimul loc in Europa, mult în urma Bulgariei – penultima clasata.
– Creștere economică? Umplerea buzunarelor sistemului USL. Niciun leu în plus în puterea de cumparare a românilor. Economia merge mai prost în 2013 decât în 2012. Vremea este salvarea statistică, nu USL.
– Ordine în Justiție? Miniștrii USL urmăriți de DNA si de DIICOT. Înfricoșarea DNA-ului.
– Cadru legislativ sănătos? Legea „cu dedicație” a insolvenței, a Rompetrol sau Roșia Montana.

Mințiți în exercițiul funcțiunii. Cu premeditare și nu vă mai puteți opri. Patologic.

Guvernul Ponta însuși e în insolvență: gafe, miniștri de DNA, lipsă de viziune, omorârea mediului de afaceri, mafie flămândă. Cer demisia Guvernului, înainte ca Victor Insolvență să bage țara în faliment. Procesul de ceartă continuă între PSD și PNL merită și el o soluție: lichidare juridică a Uniunii Social Democrate. Să fie eliberat Antonescu de chinul său: candidatura la președinție.

PS: Iată lista neagră a taxelor noi și majorate aici