1 Decembrie: Atunci cand liderii cresc, tarile cresc si ele

1 decembrie 2011   |  14 comentarii

CoNaCo (Consiliul Național pentru Competitivitate) a definit declarația de competitivitate a României 2020, asumându-și propriul rol in crearea viitorului:

„Declarăm că România este inima creativității Europei.

Ne angajăm să investim în educație, să stimulăm inovația și să fim competitivi.

Susținem promovarea valorii, leadership-ul responsabil și protejarea naturii, culturii și tradițiilor.

Promitem să fim uniți și să creăm un viitor pentru copiii noștrii, să oferim și să susținem condiții de viață atractive pentru toți și să fim între primele șapte economii competitive din Europa.”

 
Toți cei care doresc să ni se alăture în demersul de definire a interesului strategic al României competitive în anul 2020  sunt invitați să ne scrie pe forumul de dezbatere publică www.conaco.ro, deschis până la 31 decembrie 2011.   

Haideti să construim inteligent competitivitatea economiei românești! Fără o fundamentare solidă a competitivității nu vom putea vorbi despre creșterea veniturilor și a standardului de viață al românilor!   

Ce este CoNaCo?

CoNaCo este un organism de dezbatere specializată – think tank guvernamental – bazat pe un parteneriat public – privat – academic, înființat cu scopul definirii interesului strategic al României până în anul 2020.

Consiliul reunește 87 de membri reprezentativi din mediul academic, privat şi public, cu scopul elaborării „Strategiei Naţionale de Competitivitate a României 2020” până la sfârşitul acestui an.

CoNaCo este condus de doua co-președinte, dna Andreea Paul (Vass), din partea mediului public, iniţiatoarea acestui proiect, şi dna Irina Schrotter, ca reprezentantă a mediului privat.