De ce va câştiga Predoiu primăria capitalei? 10 argumente

20 mai 2016

Un răspuns direct ar fi pentru că bucureştenii s-au săturat de pamfletari, pandelizări şi chiţibuşării politice, de candidați care nu știu nici măcar să țină mătura corect în mână.

Am să vă aduc 10 argumente clare pentru care eu cred că va câştiga Cătălin Predoiu primăria capitalei și se diferențiază net de ceilalți candidați?

1.     Pentru că are soluţii serioase la problemele mari ale capitalei și este capabil de efort susținut pentru a le pune în aplicare.

2.     Pentru că este un om colaborativ care adună oameni de bună credinţă şi profesionişti alături de el.

3.     Pentru că este un om integru fără probleme de corupţie, un om al legii.

4.     Pentru că este un politician determinat care propune soluţii pentru fluidizarea traficului în Bucureşti prin: finalizarea Şoselei de Centură, lucrări de extindere a metroului, dar şi eficientizarea RATB.

5.     Pentru că are iniţiative pro-business, susţine dezvoltarea companiilor şi crearea de noi locuri de muncă printr-un Fond de Dezvoltare al oraşului şi a unei Bănci de Investiţii pentru Bucureşti.

6.     Pentru că îi pasă de oameni şi poate impune soluții pentru rezolvarea situaţiei dezastruase în care se află RADET.

7.     Pentru că susţine generaţiile viitoare şi de aceea pune accent pe educaţie-şcoli-creşe, unităţi „after school” de calitate.

8.     Pentru că susţine performanţa şi îşi doreşte ca în anul 2021 Bucureştiul să devină Capitala Europeană a Culturii.

9.     Pentru că are o echipă tânără cu idei inovatoare! Peste 80% dintre consilierii propuşi pentru Bucureşti sunt tineri.

10.   Pentru că experienţa şi corectitudinea dovedite pun baza unui proiect serios de viitor.

Cătălin Predoiu pentru Bucureşti! #soluţiaserioasă