Drum nou cu stâlpii fix în mijlocul trotuarelor. Vezi unde!

15 mai 2016

Așa ceva…noaptea minții! Incompetența, minciuna și falsul au fost bine și strâns împletite de către PSD.

Incompetență. În Negrești Oaș, planurile urbanistice ale PSD puse recent în aplicare arată așa, cu stâlpii în mijlocul trotuarelor, probabil ca să întâmpine trecătorii mai mici sau mai mari în forță. Negrești Oașul are nevoie urgentă de un inginer constructor la primărie, așa cum este Cristi Jurge. În orașul sau în satul dumneavoastră e tot așa?
unnamed (1) unnamed
image (9) image (10)
Minciună. Un oșean revoltat care lucrează la spital, care cunoaște adevărul, mi-a adus și broșura de propagandă cu ‘realizările’ PSD din Negrești Oaș. Îmi arată și găsesc uimită că PSD se laudă cu modernizarea laboratorului de analize al spitalului, deși ea se datorează amendamentului meu ca deputat de Oaș, din comisia parlamentară, la bugetul țării din anul 2015, prin care a fost posibilă această modernizare.
Fals. Mă surprinde, totodată, că PSD încearcă să convingă negreștenii că orașul este ‘sigur’ și plin de ‘fericire’ copiind două poze de pe internet, nicidecum relevând situația reală.
Catalogați dumneavoastră această atitudine cum doriți. Eu spun atât: Stop PSD! Ajunge un sfert de veac la guvernarea locală în Negrești Oaș!
image (4)
image (5)
image (6)
image (8)