GOLANUL din FRUNTEA ȚĂRII

9 iunie 2015   |  6 comentarii

PSD îngroapă Camera Deputaților. PSD îngroapă Senatul.  PSD îngroapă voința românilor. PSD se îngroapă pe sine însuși. Totul pentru GOLANUL din FRUNTEA ȚĂRII care a comandat votul RUȘINOS de azi al majorității parlamentare PSD în favoarea corupților, după votul dat la Senat în favoarea prietenului GOLANULUI.

DEMISIA GOLANULUI! Demisia Premierului ar trebui să fie un act firesc, de civilizație politică, pe care orice om politic responsabil, cu reflexe publice normale, ar trebui să îl facă.

În ultimele sale zile de guvernare, GOLANUL este pregătit să jumulească statul român și justiția, să decredibilizeze instituțiile statului pentru a-și apăra pielea coruptă. Amenință nesimțit opoziția cu acuzații penale dacă ieșim în stradă să protestăm. Așa ceva este inadmisibil într-o țară civilizată europeană.

Mai putem continua cu o guvernare PSD? În mod categoric, nu!

Acuzarea premierului Victor Ponta este punctul culminant al unei serii de condamnări și acuzații grave care se înlănțuie de trei ani, ale celui mai corupt Guvern din istoria României:

a) Puterea PSD și-a construit politica financiară cu Darius Vâlcov;

b) „Marile proiecte” naționale au fost puse de PSD pe mâna lui Dan Șova.

c) Organizarea alegerilor este pe mâna lui Liviu Dragnea.

d) Justiția este în mâna lui Cazanciuc, soțul verișoarei lui Ponta etc.

PNL va picheta legal prefecturile din județe și va face un lanț uman în jurul Parlamentului României odată cu votul moțiunii de cenzură în Parlament pentru a trimite acasă acest Guvern dovedit grav corupt.