Haita de caini a inghenunchiat haita primarilor USL ai Bucurestiului, in frunte cu Sorin Oprescu

3 septembrie 2013   |  63 comentarii

Haita de caini a inghenunchiat haita primarilor USL ai Bucurestiului, in frunte cu Sorin Oprescu, politicienii pasivi si societatea romaneasca in fata sicriului unui copil de 4 ani. Ne e tuturor teama pe strazile Bucurestiului.

Daca viata oamenilor nu are importanta, atunci ce are? Ce e mai urgent pentru noi?

Nu se știe cum, câinii nu mușcă în campanie. Ne mor românii, mușcați de câini pe spații publice sau private. Ne mor copiii. E semnul clar al lipsei de civilizație. Putem opri aceste nenorociri.

Cer actiunea ferma a primarilor si adoptarea urgenta a proiectului de lege aflat in Parlament din 2007, care nici azi nu a intrat pe ordinea de zi a comisiei de administratie si a comisiei juridice. Am sperat ca in primele doua zile ale acestei sesiuni parlamentare se intelege urgenta acestui proiect. Nici vorba. USL doarme. Vor trece alte trei zile și USL spera ca interesul public va dispărea.

Câinii latră, caravana demagogică trece, asa cum au facut-o cei de la USL atunci cand au blocat legea sustinuta de PDL. Totuși, până când?

Societatea în sine poate sa-si puna dinți pentru a impune rezolvarea acestei probleme, daca politicienii esueaza pentru a nu stiu cata oara.