Haosul din capul ministrului de finanțe îl regăsiți în economie

11 octombrie 2014   |  9 comentarii

PSD se laudă șocant că e mai bun la comunicare. În realitate, lecțiile lor de comunicare sunt SĂLBATICE, INGROZESC națiunea și LOVESC în bunul simț al românilor. Discursurile sunt halucinante. Aiuritoare, e prea puțin spus. Doamna Firea ne explică aberant cum e cu ‘omul complet’. Ioana Petrescu ne explică cum merge cu ‘analiza’, va să zică cu economia și cu taxele. Țineți-vă bine. Citez din ministrul de finanțe al României, personajul cheie al unui Guvern:

“De aceea am fost să fac acele schimbări în Parlament pe taxa pe construcţii speciale, ca ei să facă bugetele pe anul viitor. Până nu termină de analizat, nu o vom face publică, în momentul în care va fi analizată, apoi o voi face publică. Corpul de analiză va analiza, când va fi gata, o vom face publică la timp”.
Sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Modalitatea+de+calcul+a+accizei+necunoscuta+pentru+un+timp+incer

Împotriva actului grav de discriminare comis de doamna Firea am depus o sesizare la Consiliul Național de Combatere a Discriminării. De neștiința ministrului de finanțe, Ioana Petrescu, îl acuz direct pe Victor Ponta. El este principalul responsabil. Economia românească e la fel de bâlbâită ca și logica gripată a doamnei ministru. Haosul din capul ministrului de finanțe îl regăsiți direct în economie. Ce LUKOIL?! Ce evaziune fiscală?!

Românilor le fac o propunere. Le ofer o alternativă la haosul și discriminarea PSD. SCHIMBAREA pentru România LUCRULUI BINE FĂCUT cu Iohannis principalul impozit pe stâlpii PSD: Firea, Petrescu, Dragnea, Duicu, Mazare…Ponta. PSD a taxat suficient. Acum a venit rândul românilor să-i taxeze. Țara asta are nevoie de vorbă scurtă și muncă multă, de vorbă scurtă și lucrul bine făcut, de competență, de Klaus Iohannis Președintele României.