Invitație: Dezbatere pe marginea volumului „Forța economică a femeilor”, 5 iunie, ora 12:00, Bookfest

3 iunie 2016

Vă invit duminică, la Bookfest, la o lansare de carte mai specială. Este vorba despre un volum care reunește experiențele antreprenoriale ale 56 de femei de afaceri din România. Vorbim de doamne și domnișoare care au ce povesti, fiindcă să fii femeie și să faci afaceri în România e, uneori, mai complicat decât pare.

În unele județe (campion e județul Tulcea, urmează județele Brăila, Galați, Bacău și Dolj), antreprenoriatul feminin  este mai numeros decât în altele (de exemplu, Harghita, Brașov, Arad, Bistrița-Năsăud și Covasna). De ce există aceste discrepanțe, cum pot fi piedicile depășite, cât de generos poate fi mediul de afaceri din România cu antreprenoarele, care sunt lucrurile simple pe care autoritățile le pot face pentru ca o idee bună să se transforme rapid într-o afacere de succes?

Răspunsuri la aceste întrebări și la altele vor fi oferite de o parte din co-autoarele volumului „Forța economică a femeilor”, coordonat de Andreea Paul. Lansarea cărții va avea loc la Salonul Internațional de Carte Bookfest, pe 5 iunie, de la ora 12.00, la Romexpo, Pavilionul C1 – La Scena.

Vă așteptăm cu drag și vă ademenim cu câteva surprize, unele dintre ele foarte apetisante.

Invitatie - Bookfest