Politicienii spun lucruri trasnite si fara Bittman!

15 ianuarie 2010   |  24 comentarii

Cu toate ca am convingerea ca as canta mai prost decat ar putea face treaba domnul Dan Bittman la Finante, m-as fi asteptat ca macar cel din urma sa fie rezonabil si sa refuze o invitatie atat de “sexy”, ca cea a domnului ministru Vladescu.

Nu pot intelege nici argumentul persoanelor incompetente care populeaza oricum acest minister, chiar si fara Dan Bitman. Nici pe cel ca avem experiente similare in alte institutii publice sau alte partide. Nici pe cel ca decizia apartine exclusiv ministrului si ca nu conteaza ce impact au deciziile acestuia asupra guvernului. Exista chiar si aici o limita a rezonabilului! Se pare ca romanii invata foarte greu lectia omului potrivit la locul potrivit.

Parerea de rau ma incearca cu atat mai rau cu cat niciunul dintre cei doi, nici ofertantul, nici ofertatul, nu realizeaza ca acest joc mediatic arunca finantele publice in derizorat si guvernul intr-o cacialma de imagine. Avem treaba multa si grea de facut si nimeni nu neaga rolul bunilor comunicatori. Ba din contra! Dar pentru a fi bun comunicator e tare bine sa intelegi si sa cunosti ceea ce trebuie sa comunici. Ori pana vor invata noii veniti cum sta treaba cu finantele publice numai bine se incheie si actul guvernamental.

Profesionalismul si valorile sunt pentru a nu stiu cata oara batjocorite! Si totul, cred, doar pentru lumina reflectoarelor. Romanul de rand se amuza. Ziaristul chicoteste. Guvernantii injura sau rad in barba. Unora le e necaz ca nu au avut traznita idee mai rapid. Specialistii sunt siderati. Guvernarea merge inainte cu sau fara Dan Bittman.

Bugetul e aprobat! Vive la Roumanie!

PS: Iata un exemplu tangibil de ceea ce inseamna sa jucam cartea profesionalismului decidentului public si a celor din jurul sau? Ciolos a fost extrem de apreciat azi la audieri, iar bulgaroaica Jeleva este extrem de controversata de doua zile.