Copiii sunt speranţa

Copii de astăzi sunt generaţia de mâine. Sunt speranţa unui viitor mai bun: o naţiune performantă, resurse umane competitive. Depinde de noi cum alegem să clădim acest viitor. Stă în mâinile noastre să facem tot ceea ce este cu putinţă pentru a oferi copiilor educaţia şi protecţia de care au nevoie.

 Campania naţională „Ai în plus o carte – dă-o mai departe”

Singurul spectacol muzical şi educativ pentru copii

Caravana care a ajuns până acum în 20 de oraşe va continua în curând.

Zalău, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Cluj Napoca, Suceava, Vaslui, Piatra Neamt, Focsani, Timisoara, Arad, Craiova, Slatina, Pitesti, Busteni, Brasov, Sibiu, Braila, Alba Iulia, Sighisoara.

Găsiţi aici primele rezultate ale Campaniei.

Evenimentul face parte din Campania derulată la nivel naţional prin intermediul căreia ne propunem să ducem către toţi copiii, singurul spectacol muzical şi educativ dedicat lor: „Tiribam Tiribum”, pus în scenă de Trupa Zurli.

Debutăm la Zalău, în data de 19 aprilie 2012, spectacolul va începe la ora 18:00 şi va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalăuiar, iar până la sfârşitul săptămânii,  mergem mai departe, spre Baia Mare, Satu Mare, Oradea şi Cluj Napoca.

Intră în joc! Intră gratuit la spectacolul Zurli dăruind o carte citită de tine. Gândește-te ce carte ai citit și merită să se bucure de fantezia și învățătura ei și altul ca tine. Zurli ia cartea ta și o dă mai departe grădiniţelor şi caselor de copii. Acolo unde este nevoie de carte. Copiii noştri vor învăţa astfel să fie generoşi şi să dăruiască şi altor copii cărţi pe care ei le cunosc deja.

Cărţile pe care le vom aduna în Zalău vor merge la zece grădiniţe din judeţul Sălaj.

Dai „leapșa” și faci un gest important pentru mintea și sufletul celui lipsit. Cum să nu susțin acest eveniment în viața noastră a tuturor?! Din suflet.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta până la de zece ani. Intrarea este gratuită.  Invităm toţi copiii participanţi să aducă câte o carte de poveşti sau de colorat.

8b8527c3d8a8fbadd2ec