Femeile oferă echilibrul unei naţiuni

Un vechi proverb chinzesc spune că femeile sunt jumătatea cerului, aşa cum ele reprezintă şi aproape jumătate din populaţia globului şi a României. O participare a femeilor la parametrii optimi pe piaţa muncii conduce la o diversitate de idei, valori şi modele de comportament. Prezenţa femeilor la conducerea companiilor este asociată cu performanţe financiare ridicate, eficienţă organizaţională şi inovaţie. Când femeile progresează, ţările progresează.

Proiectul „Din lada de zestre”

Împreună cu doamnele din PDL am lansat în data de 27 octombrie 2012, la Casa Culturii din Suceava, proiectul „Din lada de zestre”. „Din lada de zestre” se urmăreşte promovarea portului popular românesc în statele din Uniunea Europeană, precum şi reînvierea tradiţiilor culturale de la sate. „Vin din Ţara Oaşului şi mă bucur că aici în Suceava lansăm acest proeict. Consideră că tradiţiile trebuie păstrate cu orice preţ. Tradiţia nu înseamnă nepricepere, iar eu voi fi profesionistul care va apăra tradiţiile şi voi arăta că bunăstarea se poate crea în această ţară”, a spus Andreea Paul, care la lansarea proiectului a venit îmbrăcată cu un frumos costum popular din Ţara Oaşului.

La lansarea proiectului „Din lada de zestre” a fost organizată şi o expoziţie de costume populare autentice, o expoziţie de produse tradiţionale româneşti, precum şi spectacole ale unor tineri artişti populari din judeţul Suceava.

 8f3e29e106e7ad7315ea