Un sfârşit este un nou început. Iată noul meu proiect şi noul meu contact

19 decembrie 2016   |  2 comentarii
schimbare-mail-01
Dragii mei,

La finalul activității mele parlamentare, vă mulțumesc tuturor pentru colaborarea și prietenia voastră și vă trimit noua mea adresă de mail: andreea.paul@inaco.ro
Această adresă de mail vă dezvăluie și noul proiect pe care vreau să îl realizez în următorii ani, împreună cu voi și cu toți cei interesați.
Am inițiat un ONG cu denumirea INACO – Inițiativa pentru Competitivitate – care va propune o abordare sistematică și creativă a competitivității economice românești, pentru creșterea performanțelor sociale ale României.
Proiectul INACO se dorește a fi un generator de competitivitate pentru instituțiile statului român, pentru comunitățile sau regiunile țării noastre, cât și pentru inițiativele de afaceri românești.
Prin cercetare, analize, investigații, propuneri de soluții, INACO vrea să atragă atenția asupra necesității raportării oricărui tip de activitate economică, de stat sau privată, la competitivitate.
INACO va promova și competitivitatea tinerilor prin programul său ICOTI – Inițiativa pentru Competitivitate a Tinerilor.

Sper că v-am provocat curiozitatea cu aceste câteva rânduri.
Pentru amănunte vă aștept cu mesaje pe noua mea adresă de mail.

Cu tot dragul și întreaga mea stimă,
Vă doresc să vă bucurați în familie de frumoasele sărbători ale Crăciunului.
Să auzim cu bine unii de ceilalți în Noul An!
Cu prețuire vă salută,

Andreea Paul
Președinte INACO
inaco-01-01