Verdictul de neconstituționalitate dat Memorandumului Rompetrol înseamnă, practic, scoaterea României din ghearele mafiei PSD

23 noiembrie 2013   |  5 comentarii

Atacul iresponsabil la adresa Curții Constituționale impune demisia Guvernului Ponta. Amenințarea, șantajul mediatic și iresponsabilitatea sunt cele trei arme ale Guvernului Ponta folosite în contestarea deciziei de neconstituționalitate în cazul afacerii Rompetrol. Curtea Constituțională a dat un verdict previzibil, dar acest verdict este dat în primul rând actului de incompetență al guvernării USL si majoritatii parlamentare USL. Ponta si ai lui au incercat sa mai pagubeasca o data statul roman prin legalizarea neincasarii unei datorii de aproape 400 milioane de dolari din cea mai mare escrocherie a ultimului deceniu, 2003-2013, marca PSD.

Rompetrol-ul este tipul de afacere pasată în interiorul mafiei PSD, de la Năstase la Ponta. Pe vremea guvernului Năstase privatizarea Rompetrol a fost obiectul cercetărilor penale, și acum Memorandumul semnat de Victor Ponta este lovit de nulitate. Verdictul de neconstituționalitate dat Memorandumului înseamnă, practic, scoaterea României din ghearele mafiei PSD.

Atacul la adresa Curții Constituționale al premierului Ponta are violența celor obișnuiți să arunce România în haos. Guvernul Ponta are de făcut un singur gest de onoare: să-și prezinte demisia. Ar fi dovada că se distanțează de propria mafie care-i dirijează pașii.